Programul de masterat Science, Technology and Innovation in Public Governance organizeaza in perioada 5 – 31 martie Concursul Transylvania Tech Talent (T³).

Tema concursului: Identificarea la nivelul societăţii din România a unor probleme si a unor idei de solutionare a acestora prin intermediul tehnologiei.

Aplicanţii eligibili pentru Concursul Transylvania Tech Talent (T³) sunt persoanele care doresc sa iniţieze o schimbare în societate, prin intermediul utilizării tehnologiei.

Calendarul concursului:
Lansarea concursului: 05 martie 2018
Transmiterea proiectelor: 05 – 25 martie 2018
Preselectia proiectelor: 26 martie 2018
Afisarea rezultatelor preselectiei: 26 martie 2018
Selectia si premierea castigatorilor: 31 martie 2018, în cadrul Conferinţei “Tehnologie şi Inovare în Guvernare”.

Premii:
Locul I : 5000 lei
Locul II: 3000 lei
Locul III: 2000 lei

Premiul de popularitate al publicului participant la conferinta “Tehnologie si Inovare in Guvernare”, din 31 Martie, in cadrul careia vor fi selectati castigatorii: 2000 lei.

Premiul de popularitate Facebook (cele mai multe like-uri primite pentru proiect pe pagina de facebook a programului de masterat): 2000 lei. (Postarile proiectelor pe pagina de facebook vor fi realizate de catre echipa de proiect).

Proiectele castigatoare vor beneficia, de asemenea, de suport in implementare din partea Programului de masterat Science, Technology and Innovation in Public Governance, prin realizarea unor studii de fundamentare si studii de piata pentru solutiile propuse, precum si prin anumite activitati de lobby si popularizare a lor.

Pe baza proiectelor trimise, participantii la concurs vor putea fi admisi in Programul de masterat Science, Technology and Innovation in Public Governance. Pentru aceasta, selectati in formularul de inscriere optiunea: “doresc sa ma preinscriu in Programul de masterat Science, Technology and Innovation in Public Governance”.

Juriul va fi format dintr-o comisie de trei profesori din cadrul programului de masterat Science, Technology and Innovation in Public Governance.

In urma etapei de preselectie vor fi alese 10 proiecte finaliste, dintre care vor fi desemnate proiectele castigatoare, in cadrul etapei de selectie.

Pentru a participa la concurs, va rugam sa trimiteti completat formularul atasat, insotit de: (1) Proiect: o prezentare de maxim 5 pagini a problemei si a metodei de rezolvare, care implica utilizarea tehnologiei. Precizati pe scurt: scopul, obiectivele, activitatile si rezultatele anticipate. (2) CV si (3) o fotografie, la adresa: transylvaniatechtalent@gmail.com, pana in data de 25 martie 2018. Selectia se va face pe baza proiectului. CV-ul si fotografia sunt pentru baza noastra de date.

Pentru intrebari suplimentare, va rugam sa trimiteti un mesaj la adresa: transylvaniatechtalent@gmail.com.

Formular inscriere Concurs TTT